dimarts, 8 de gener del 2013

Només lluitant tenim futur!

La passada nit donarem el tret de sortida a la campanya "Només lluitant tenim futur!" amb diverses accions de difussió pels barris de Reus. 

Aquesta campanya pretén mostrar al jovent que amb l'actual situació de crisi econòmica, de resorgiment de l'espanyolisme i de visualització més clar que mai del patriarcat arran de les situacions personals a la que du l'actual crisi i de la contrareforma de l'avortament sols ens podrem aconseguir un futur a través de la lluita.

Totes les promeses pel nostre futur que el nostre entorn, els mitjans de comunicació i la societat en general ens havien fet es desmoronen dia rere dia quan xoquem amb la crua realitat, la realitat és que no tenim futur, estem condemnats a l'atur, a no poder permetre'ns estudiar i, si tenim sort, a un treball precari i temporal a canvi d'un sou irrisori.

És per això que volem mostrar al jovent que la necessitat d'organitzar-se i mobilitzar-se és més necessària i per fer-ho des d'Arran hem dissenyat aquesta campanya que es desenvoluparà arreu dels Països Catalans durant els propers mesos i que pretén posar de manifest els atacs de l'espanyolisme, el jacobisme francès, el capitalisme i el patriarcat.

Independència. Socialisme. Feminisme.




















Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada