dijous, 19 de setembre del 2013

Concentració de suport a la vaga de les Illes!

En motiu de la vaga indefinida que estan duent a terme docents i estudiants de les Illes Balears i Pitiüses en contra de l'aplicació del Decret del Tractament Integrat de les Llengües (TIL) i les retallades, un grup d'entitats, sindicats i organitzacions de Reus ens hem organitzat i coordinat per sumar-nos a la crida solidària que la plataforma Enllaçats per la Llengua va fer al conjunt dels Països Catalans.  
 
El nostre objectiu és visibilitzar el conflicte que s'està vivint a les Illes, aportar la nostra solidaritat política i econòmica per fer viable la vaga indefinida i mostrar que les agressions que pateix l'educació i la llengua a les Illes són les mateixes que pateix l'educació i la llengua a la resta del país amb les retallades o l'aprovació de la LOMCE. 
 
És per aquest motiu que hem convocat una concentració aquest dissabte 21 a les 19.30h a la Plaça del Mercadal de Reus, després de l'actuació castellera. Amb aquesta acció pretenem donar el tret de sortida a tot un seguit d'actes i accions solidàries amb les Illes a la nostra ciutat, és per això que animem a totes les entitats i persones que estiguin interessades a sumar-s'hi. 





Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada