dijous, 5 de juny del 2014

Des de Reus cap a la manifestació de Som escola!



Des d'Arran Reus us animem a tots i totes, mares i pares, infants, joves i grans, alumnes, professors i conserges a assistir el proper 14 de juny a la manifestació que recorrerà els carrers de Barcelona en defensa de l'escola pública, de qualitat i en català arreu dels Països Catalans.

Són moltes les entitats culturals o juvenils, caus i esplais, sindicats de professors o organitzacions juvenils, partits polítics o associacions de mares i pares d'arreu dels Països Catalans que estan treballant per tal que aquest dia sigui un dia festiu però també reivindicatiu i de lluita per un model educatiu que tingui la llengua catalana com a eix vertebrador i integrador arreu del territori.

És per això, perquè aquesta manifestació no és sols contra les sentències judicials que ataquen la immersió lingüística a Catalunya, sinó també contra la denominació de LAPAO a la Franja de Ponent, contra la marginació constant del català a l'estat francès, contra el tancament de línies en valencià i contra el decret de Trilingüísme de les Illes Balears i Pitiüses que Som Escola, la plataforma que aglutina totes aquestes lluites i que organitza aquesta manifestació, compta amb el suport i participació d'Escola Valenciana i de l'Assemblea de Docents de les Illes.

I com que Reus i el Baix Camp no podem restar al marge d'aquesta convocatòria, us animem a tots i totes a venir en autobús des de Reus per sols 10 euros. Per reservar plaça podeu trucar al teléfon 977341617 o enviar escriure al correu usubira@omnium.cat


Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada