divendres, 5 d’octubre del 2012

Manifest pel 9 d’octubre


Un any més prenem els carrers de la ciutat de València el 9 d’octubre. Aquest any però, té un important significat. El passat juliol va néixer un nou projecte, ARRAN, amb la confluència de Maulets, el jovent independentista i revolucionari, i la CAJEI, la Coordinadora d’Assemblees de Joves de l’Esquerra Independentista junt a altres assamblees locals. I com bé diu el nostre lema, ARRAN hem nascut per vèncer.

L’organització ha nascut enmig d’un nou escenari polític i social, on l’ofensiva espanyolista, més viva que mai, i els atacs del neoliberalisme capitalista de la mà dels governs del PP i de CiU, esdevenen un clima fosc on les classes populars dels Països Catalans estem condemnades a lluitar pel nostres drets com a com a classe i com a poble. Com a joves, se’ns un presenta un futur indigne que no podem tolerar, amb taxes de desocupació alarmants i amb polítiques educatives i laborals que fomenten la competitivitat i el subdomini a les grans empreses al servei del capital.


A més, no podem deixar de banda els atacs a la llengua del nostre poble, amb la política lingüística que està portant a terme el Partit Popular arreu els Països Catalans, des de l’aprovació del Decret del plurilingüisme que margina l’ensenyament en valencià a les escoles, fins a la retirada dels noms oficials a les viles i pobles de les Illes. I és que volen esborrar la nostra llengua, símbol de la nostra unitat com a poble, però no tolerarem cap agressió a la nostra identitat: SOM PAÏSOS CATALANS.

Però companys i companyes, les dones estem patint una altra greu opressió. Amb la nova llei de l’avortament no tindrem dret a decidir ni sobre el nostre propi cos. Des d’ARRAN ens reafirmem: NI UN PAS ENRERE EN LA LLUITA FEMINISTA! AVORTAMENT LLIURE I GRATUÏT!

Per tot açò i més, companyes, hem decidit unir-nos per plantar cara. Per lluitar contra el capitalisme, el patriarcat i contra la dominació espanyola i francesa. Ens unim perquè la unió fa la força i perquè juntes podrem construir el somni, uns Països Catalans lliures, independents, socialistes i feministes.

Visca la terra!

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada