diumenge, 22 de desembre del 2013

Assemblea oberta per preparar el 2014

Organitzem la revolta!

“La major socialització de deute privat que ha viscut mai Europa, mai tant pocs havien robat tant a tants en tant poc de temps i a base de tantes hòsties”
David Fernàndez, militant de l’Esquerra Independentista

Molta gent tingué l’esperança que amb el final del règim feixista arribaria un canvi social i polític que permetés construir un futur de social i nacionalment just per tots els pobles de l’estat espanyol, no obstant, amb l’aprovació de la Constitució espanyol l’any 78, aquest futur desaparegué.

Els Països Catalans estem vivint moviments populars que poden generar canvis històrics (vaga contra el TIL, Primavera valenciana, mobilitzacions contra el tancament de Canal 9, mobilitzacions pel dret a decidir...). Ara ens trobem a les portes del 2014 i per primera vegada en 36 anys la mobilització popular ha posat damunt de la taula una possibilitat real per trencar amb l’statuo quo actual, la Consulta.

Cal tenir ben present que l’espanyolisme i l’estat usaran totes les eines que tinguin a mà per prohibir-la i que ni CiU ni ERC s’atreviran a desobeir la llei per assumir-la. Per tant, la mobilització popular serà l’única garantia per obligar a la Generalitat ha convocar-la o, si cal, per assumir la seva convocatòria i organització des del poble.

No obstant, no podem deslligar aquest context històric de les agressions que patim per part del capitalisme i el patriarcat. Cada cop som més els joves que estem a l’atur, tenim treballs de merda amb sous de merda, no ens podem pagar els estudis o no ens podem emancipar; i a més, assistim a un augment de les forces retrogrades i feixistes com l’Església o el “Proyecto Pilla Pilla” que ens volen robar el dret a decidir la nostra sexualitat o sobre el nostre propi cos.

Ens trobem davant d’un any històric en el qual no haurem de lluitar sols contra l’espanyolisme i el feixisme, sinó també contra la contrareforma de la llei de l’avortament que s’aprovarà en breus i contra la més que probable segona reforma laboral que ens precaritzarà encara més els contractes de treball.

Davant de tot això, cal que treballem poble a poble per construir una alternativa real que ens permeti fer front a tots aquells que ens ho volen robar tot: la cultura, la llengua, l’educació, la sanitat, les cases, el treball i els drets.

Des d’Arran volem posar el nostre granet de sorra en la construcció d’aquesta alternativa estructurant un moviment juvenil fort, dinàmic, assembleari i obert que ens permeti donar una resposta pròpia a les característiques pròpies del jovent.

És per això que et volem convidar a participar de l’assemblea oberta que realitzarem el proper diumenge 29 de desembre al Casal Despertaferro! Els moments històrics que estem vivint ens obliga a donar una resposta col·lectiva, ara és més necessari que mai que entre tots i totes debatem quina resposta volem donar, l’estructurem i la duem a terme fins a guanyar.  

“Compromís, coratge, lluita, lluita, lluita, organització i lluita”
Isabel Villet, militant d’Endavant OSAN

Els horaris que seguirem seran:

17.30h                          Inici de l’assemblea oberta
18h                               Necessitem un moviment juvenil? Per què? Com ens organitzem? 
19h                               Com afrontem l’onada masclista de la Conferència Episcopal i el PP?
20-20.15h                     Descans
20.15-21.15h               Com plantem cara al capitalisme? Com combatem la precarietat?
21.15-23.30h               Sopar gratuït al Casal (si tens sopar familiar pots tornar després del sopar).
23.30-1h                      Com plantem cara a l’espanyolisme? Com garantim la consulta?

Si l’assemblea oberta va bé, entre tots i totes decidirem quin camí volem seguir, quines apostes volem assolir i quin treball volem realitzar!


Us esperem a tots i totes!

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada