dissabte, 28 de juliol del 2012

Unes 50 persones omplen la Taverna Despertaferro per escoltar la presentació d'Arran Reus

A les 7 de la tarda, mitja hora abans que comencés l'acte, la Taverna Despertaferro presentava l'aspecte de les grans ocasions. Finalment, una cinquantena de joves van assistir a la presentació d'Arran, la nova organització juvenil de l'Esquerra Independentista fruit de la confluència entre Maulets, el jovent independentista i revolucionari i la CAJEI, és a dir, l'Assemblea de Joves de Reus en termes locals.
L'acte, encapçalat per tres militants d'Arran va girar entorn a quatre punts. En primer lloc és va fer una breu introducció sobre els orígens de la nova organització. En aquest sentit, també es va explicar la idoneïtat d'aquest nou nom que ens remet a la lluita de base i a l'arrelament com a guies per a la nostra acció.
En segon lloc, es van fer 4 pinzellades sobre els postulats ideològics. Breument doncs, vam defensar l'independentisme, el socialisme i el feminisme com els 3 eixos indestriables de l'única ideologia capaç de bastir una alternativa real per veure uns Països Catalans lliures.
En el tercer punt vam abordar els aspectes estratègics de la nova organització. Aquí és posà èmfasis a nivell intern en la formació, l'acció directe i l'autocomunicació, i a nivell extern en la consolidació de les estructures de coordinació dins del moviment de l'Esquerra Independentista i vers altres agents anticapitalistes a través de la Unitat Popular, i agafant, a nivell local, l'Assemblea Popular de Reus com un referent de coordinació. Tanmateix també es posà èmfasi en la creació de nous nuclis d'Arran i del SEPC arreu de la comarca.
En darrer lloc, vam abordar aspectes més organitzatius. En aquesta línia vam explicar la intenció de crear una xarxa de col·laboradores. Aquestes, com vam explicar, mantindran un contacte regular amb l'Assemblea i se les farà partícipes dels projectes d'Arran Reus en la mesura que puguin.
Ja a les acaballes, després d'un petit debat, vam oferir un pica a pica a totes les assistents. Fou llavors quan tots i totes poguérem xerrar de forma més distesa i coneixe'ns tots una mica millor. Finalment, una dotzena de persones van manifestar la seva voluntat de militar o col·laborar en el projecte d'Arran, mostrant la força que pot arribar a adquirir el projecte d'Arran. En les properes setmanes començarem a posar-nos en contacte amb cada una d'elles i així, poc a poc, articular aquesta important xarxa. Així doncs, animem a tothom a que s'impliqui en aquest projecte tant il·lusionant i prometedor. En aquests sentit, no dubteu en enviar-nos un correu i preguntar-nos el que faci falta.

PELS PAÏSOS CATALANS, EL JOVENT SEGUEM ARRAN!

INDEPENDÈNCIA, SOCIALISME i FEMINISME!

Aquí teniu l'enllaç del vídeo de la presentació també: http://www.youtube.com/watch?v=btIS1SVHYX0&feature=player_embedded







Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada