dijous, 21 de febrer del 2013

Manifestació contra la corrupció!


Manifestació · 23 de febrer · 18h
Contra la corrupció, les retallades i la repressió. Cal recuperar la democràcia directa i construir la sobirania popular”
Dia rere dia als diaris no paren de sortir nous escàndols de corrupció i espionatge que mullen tots els partits garants d'un sistema on la democràcia ha estat segrestada pels bancs i les caixes. Això és un fet que ben poc té a veure en la crisi sinó que es troba en el mateix ADN del sistema capitalista.
No cal anar gaire lluny per poder-ne observar. A la nostra ciutat, a Reus, s’estan destapat tot un seguit de casos de presumpta i/o real utilització de càrrecs públics dins ĺ'Ajuntament de Reus i en les empreses municipals com Innova o el Tecnoparc per fer negocis privats i obtenir beneficis personals. Aquests mateixos, a més, cobraven (i continuen cobrant) salaris públics escandalosos mentre pretén donar-nos lliçons d'austeritat provocant retallades o privatitzacions. La presumpció acaba només veient els interessos en les gestions de l'Ajuntament en obres faraòniques com l'hospital Sant Joan o la Fira.

El fet diferencial actualment és que algunes de les pràctiques descarades que alguns corruptes locals han realitzat estan sent investigades a nivell judicial.
Com a joves i a estudiants volem manifestar:
  • No estem disposats a estar immòbils mentre veiem com ens destrossen el present i ens hipotequen el nostre futur.
  • No acceptarem cap agressió al sistema educatiu ni la precarització laboral a la que ens condemnen.
  • Volem mostrar la nostra solidaritat a totes aquelles persones que pateixen repressió policial i judicial per defensar els interessos públics, com els companys imputats per xiular per Sant Pere.
  • Com a joves ens estem organitzant per respondre a les agressions que rebem i per plantar cara davant als poderosos. No permetrem que ens criminalitzin pel mer fet de ser joves.

Per aquests motius ens sumem a la convocatòria de la manifestació contra la corrupció del proper dissabte dia 23 de febrer a les 18h a la plaça Catalunya, organitzada per l'Assemblea Popular de Reus.



Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada