dilluns, 18 de febrer del 2013

Una setmana molt intensa!


Aquesta setmana ha estat força intensa per Arran Reus amb la celebració de dos actes públics que podem dir que han estat un èxit.

Per dijous 14 de febrer a la tarda organitzarem la xerrada “Per què i com creem moviment juvenil a Reus?” amb la qual vam poder veure, comparar i debatre sobre diverses experiències d’autoorganització juvenil. Els diversos ponents (Casal Popular de Lleida, Kukutza i un historiador) van posar de manifest la necessitat de trobar eines adequades per tal de fomentar el creixement personal i polític de la joventut. En concret, posaren de relleu la necessitat de saber construir un espai que fos referencial pel jovent on sabés que són ells, i no pas adults, qui el gestiona, l’organitza i el fa créixer.

I el passat dissabte 16 al vespre organitzarem, conjuntament amb el Sindicat d’Estudiants dels Països Catalans, la segona assemblea oberta per tal de parlar i debatre sobre les iniciatives que emprendríem el jovent per visualitzar-nos com a col·lectiu propi durant els diversos actes organitzats per l’Assemblea Popular de Reus contra la corrupció i també per parlar sobre la vaga estudiantil del 28 de febrer i donar recolzament a tots els nivells al SEPC.

D’aquesta assemblea oberta han sortit diverses idees que desenvoluparem conjuntament al llarg dels propers dies i que mirarem d’anar informant per tal que us hi pugueu sumar. Si no has pogut venir a l’assemblea oberta però vols col·laborar i treballar activament posa’t en contacte amb nosaltres o amb els nuclis del SEPC de Reus!

Pots trobar-nos a:

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada