dilluns, 22 d’abril del 2013

Comunicat en relació a les declaracions de St. Pere



Avui, dilluns 22 d’abril, tres militants d’Arran han anat a declarar als Jutjats de Reus pels fets de Completes de Sant Pere del passat mes de juny. Aquests tres companys, juntament amb quatre persones més, estan imputades d’atemptat a l’autoritat i desordres públics.

Durant la declaració els imputats han explicat el que mostren els diversos vídeos que hi ha sobre la Festa Major, on es pot veure que la Guàrdia Urbana és qui comença a empènyer i comprimir a les persones assistents a la plaça del Mercadal, començant així els fets ja famosos.

Tot sembla indicar que el procés judicial no s’arxivarà abans de la Festa Major d’enguany, no obstant, aquest procés repressiu en cap cas serà un impediment per tornar a convocar durant la Festa Major i la resta de dies de l’any, juntament amb l’Assemblea Popular de Reus i totes aquelles entitats que s’hi vulguin sumar, aquelles accions de protesta i denúncia contra l’actual sistema polític i econòmic que considerem oportunes.

Sabem que arrel de les protestes i mobilitzacions que s’estan duent a terme arreu dels Països Catalans i més enllà durant es darrers anys s’ha generat una nova onada de criminalització i repressió contra les veus dissidents amb al sistema capitalista. Som conscients que les imputacions fetes pels fets de Sant Pere, així com les tres persones imputades pel que va passar durant el Ple de la Sedera, formen part d’aquesta estratègia repressiva duta a terme pels poders fàctics de la nostra societat. Però com ja hem dit, des d’Arran continuarem treballant des dels carrers i conjuntament amb l’Assemblea Popular, l’Esquerra Independentista i la resta de moviments socials de la ciutat per destruir el capitalisme, l’estat espanyol i francès i el patriarcat.
Finalment, des d’Arran volem agrair públicament els suports rebuts, tant per les desenes de persones que han assistit a la concentració com per aquelles que per motius laborals o personals no han pogut ser-hi. Som plenament conscients que davant de la seva repressió la nostra solidaritat és la millor arma.

Arran Reus
Reus, Països Catalans

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada