divendres, 31 de gener del 2014

Una nova ràdio popular i nacional

Des d'Arran Reus us volem donar a conèixer i convidar-vos a participar d'un nou projecte de comunicació, una ràdio digital a nivell nacional impulsada per un grup de persones de Reus. Després de mesos de treball, finalment, aquest dijous 30 de gener faran públic el projecte i començaran la campanya de captació de socis i sòcies.
La primera xerrada la faran el proper dilluns 3 de febrer a les 8 del vespre al Casal Despertaferro de Reus, on la ràdio tindrà l’estudi. A més ja tenen una vintena de xerrades programades, que segurament s’ampliaran fins a la quarantena. A Tarragona està prevista pel 19 de febrer. Per ara, ja podeu visitar el web del projectewww.laradio.cat, si bé encara no es pot fer públic el nom definitiu, que ha guanyat la votació entre els seus impulsors, i que es desvetllarà en breus.
Al web de la ràdio s'anirà informat de com evoluciona el projecte, amb els continguts, els i les corresponsals arreu del territori, la captació de socis i la recollida de fons per iniciar-la entre d’altres coses.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada