diumenge, 11 de novembre del 2012

Manifest Vaga 14N

Quant més deixaràs que et prenguin per salvar el capitalisme?

Aquest 14 de novembre, les joves dels Països Catalans ens trobem amb una nova convocatòria de Vaga General. Al nostre país hi ha una situació econòmica cada vegada més precària i on cada cop són menys els serveis públics que ens ofereix el fals i insuficient estat del benestar. El jovent de les classes populars del nostre país observem com cada dia hem de cedir més drets socials perquè ells (Fons Monetari Internacional, Unió Europea, bancs i caixes, empreses multinacionals, polítics, grans empresaris,etc.) -que cal recordar que són els únics culpables de l’actual situació de crisi i misèria econòmica en què ens trobem- salvin l’actual sistema capitalista.

Els motius que com a joves tenim per fer vaga són diversos i flagrants: als Països Catalans tenim més de 1’5 milions de persones aturades, 100.000 dels quals són de la Província de Tarragona, un atur juvenil que ja fa temps que supera el 50%, els estudiants catalans hem patit la pujada de taxes universitàries més gran de la història encaminada a crear un ensenyament universitari elitista i la URV no n’és pas una excepció, unes condicions laborals cada vegada més precàries amb un salari mínim que no arriba als 650€, les duríssimes retallades que l’oligarquia econòmica esta aplicant a la sanitat i l’ensenyament públics, els inassolibles augments del preu del transport públic, entre molts d’altres. A més, veiem com la única mesura que plantegen pel nostre territori per sortir de la crisi és la construcció de Barcelona World, un projecte que busca perpetuar la nostra precarietat laboral i la destrucció del nostre territori i que no és res més que continuar aplicant el model turístic massificat que tant de mal ha fet a les nostres costes.


Dades com la que ens indica que les retallades del govern de CIU a la Comunitat Autònoma de Catalunya des del 2010 són de 5.500 milions d’euros i els beneficis de la Caixa des de l’inici de la crisi superen els 7.500 milions d’euros, ens demostren que les famoses mesures d’austeritat són una enganyifa i només pretenen fer pagar la crisi als qui no l’hem provocada. Ens neguem a reconèixer i pagar un deute, que els treballadors no hem creat, perquè els grans poders econòmics puguin continuar mantenint els seus beneficis mentre ens segueixen explotant. El jovent estem cansats de veure perplexos com el capitalisme arruïna el nostre futur en benefici d’una minoria de grans empresaris i polítics mercenaris i corruptes.

El jovent independentista i socialista del nostre país estem començant a organitzar-nos com mai, com ja vam demostrar a la passada Vaga General arreu dels Països Catalans. A més a més, hem entès que amb una vaga d’un dia basada en només no anar a treballar no aconseguirem que trontolli l’ordre establert i s’aconsegueixi un canvi real de la nostra situació. D’aquesta manera, el 14 de novembre ha de ser el dia en què els joves sortim al carrer i assenyalem els veritables culpables de la crisi i demostrem als nostres governants que si segueixen destruint el nostre futur no podran governar amb tranquil·litat. Perquè, estem farts de sindicats pactistes que venen els drets dels treballadors a la patronal i no volen una transformació social de veritat.
Perquè de motius ens en sobrem i perquè ens neguem a acceptar el futur de misèria i precarietat que ens ofereixen, aquest 14 de novembre el jovent sortirem als carrers de les viles i pobles d'arreu del Camp a lluitar pel nostre futur, a cridar ben fort que per molt que ho intentin no abaixarem el cap mentre ells ens segueixen explotant, a evidenciar que ens neguem a regalar les nostres vides al capitalisme i perquè només lluitant tenim futur!

El 14 de novembre, ningú al seu lloc de feina, tothom al carrer!
Només lluitant tenim futur!

Convocatòries:
Dimarts 13: c
19h concentració davant de tots els ajuntaments per denunciar el seu segrest per part dels bancs.
Dimecres 14:
- Reus: 12h a la Plaça del Mercadal
- Falset: 11h a la Plaça de la Quartera
- Tarragona: 18h davant del Casino de Tarragona
- Valls: 12h a la Plaça del Blat

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada