dijous, 2 de maig del 2013

Esclat 2013!


Des de les assemblees d'Arran del Camp i de les Terres de l'Ebre us anunciem que organitzem pel proper divendres 17 de maig a la Calderera de Riudoms l'Esclat 2013.

Què és l'Esclat? 
L'Esclat és l'eina per impulsar grups de música joves, ja que entenem la música com a mitjà d'expressió lliure des del qual es poden reflectir les desigualtats i les injustícies i es pot crear consciència i estimular l'autoorganització juvenil. Aquest concurs abans l'organitzava Maulets, el jovent independentista revolucionari, i després de la seva fusió amb la CAJEI ara l'organitza Arran.

El grup que guanyi en l'Esclat del Camp i de les Terres de l'Ebre passarà a la final, que es celebrarà al Rebrot, l'aplec del jovent dels Països Catalans que es celebrarà del 4 al 7 de juliol. El guanyador d'aquesta darrera ronda obtindrà el dret de participar en diversos concerts organitzats per les diverses assemblees d'Arran arreu del país. A més, en el cas del guanyador de l'edició de Riudoms també obtindrà dret a participar en l'edició d'enguany de l'Aplec del Camp, que es celebrarà els dies 12, 13 i 14 de juliol. 

El termini per presentar-se finalitza el 12 de maig i cal enviar un correu a esclatdelcampiterresdelebre@gmail.com.

Per qualsevol pregunta, no dubteu en escriure'ns!


Bases de l’ESCLAT del Camp i de les Terres de l’Ebre del 2013

Requisits:
- La mitjana d'edat dels membres del grup ha de ser menor de 25 anys.
- La llengua habitual de les cançons del grup ha de ser la llengua catalana.
- Es permeten maquetes però no es pot tenir cap CD enregistrat.
- Hi ha d'haver un mínim de temes propi.

Votacions:
- Les votacions es duran a terme "in situ", és a dir, que al comprar una consumició estaràs comprant el teu dret a vot. Us donarem un paper i al darrere hi haurà un llistat dels grups
participants, triareu el que més us agradi i dipositareu el vostre vot dins una urna.

Premi:
- El grup guanyador en l'Esclat del Camp i les Terres de l'Ebre tindrà la porta per a passar a la final, que es celebrarà al REBROT 2013 (4-7 de Juliol) on tocaran juntament amb els altres quatre grups finalistes dels
Esclats celebrats arreu dels Països Catalans.
- A més, el guanyador també tindrà la possibilitat de tocar al VI Aplec del Camp que tindrà lloc els dies 12,13 i 14 de juliol a X POBLE.

Inscripcions:
- Enviant correu a esclatdelcampiterresdelebre@gmail.com
- Data límit: 12 de maig

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada