divendres, 17 de maig del 2013

L'escratx feminista arriba al Camp


Avui a les 7 del vespre hi havia convocat l’#escratxfeminista arreu de l’Estat espanyol. El motiu d’aquesta acció simbòlica davant les seus del PP, era protestar contra l’amenaça del govern espanyol de realitzar una contrareforma pel dret a l’avortament, així com reivindicar un avanç amb el dret al propi cos.
El col·lectiu GLBT H2O, els col·lectius feministes L’Hora Violeta i Dones en Acció i l’Esquerra Independentista han convocat un escratx a 2/4 de 7 del vespre (a les 7 hi havia prevista una xerrada al Casal Despertaferro en el marc de les jornades contra l’homofòbia i la transfòbia) davant la seu del PP de Reus.
Una trentena de persones, amb una pancarta amb el lema “Avortament lliure i gratuït” acompanyat d’un símbol feminista, han estat repartint octavetes als vehicles i a les persones que circulaven per la Raval Santa Anna. Per tancar l’acte, s’ha llegit el manifest de la convocatòria a nivell nacional.
A les 7 del vespre (hora oficial de la convocatòria arreu de l’Estat), quasi un centenar de persones s’han aplegat a la Rambla Nova de Tarragona, davant la seu del PP, convocades per l’assemblea feminista Cau de Llunes i l’Esquerra Independentista. Tanmateix, l’acte no ha arrencat fins al cap de vint minuts, després que se pengessin diferents pancartes i es repartissin octavetes entre el públic assistent i les persones que passejaven per la Rambla. Llavors, les persones concentrades s’han mogut fins just sota la seu del partit, tot tallant el carrer, on s’han llegit diferents poemes sobre l’avortament i s’ha llegit el manifest.

Font: Pobleviu.cat

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada